Tallinna 14.-15.2.2015

Viikonloppu Tallinnassa.

 Hyvien ystävien seurassa ystävänpäivän vietto.  Kuulostaa ihanalle ja rentouttavalle viikonlopulle.

Ihanaa kyllä, mutta miten sen rentouttavan nyt ottaa.  Perjantai alkoi kahden matkaan lähtevän leijonan pesulla. Ja puolen päivän aikaan piti olla jo matkalla. Matka seuralaiset nappasivat minut ja koirat kyytiin. Ja laivalle päästiin. Laivalta pois pääsy taas kesti. Tuntui ikuisuudelta jonottaa pois laivasta. Ja lopulta kun päästiin laivasta niin suoraan kauppaan ostamaan syötävät ja juotavat viikonloppua varten. Kämpille päästessä, olikin kello jo ilta kahdeksan.  Vielä koirien hoitotoimet ja hiusten laittoa. Taisi se lopulta olla puoli yö kun vihdoin nukkumaan pääsi ja kello soimassa puoli kuusi.
Lauantaiaamu herätys ja koirat ulos ja ihana siellä olikin märkää ja tarkoitti siis leijonien tassujen pesua ja föönausta vielä aamulla.  Kaikki onneksi ehdittiin valmiiksi kun 8.00 piti olla jo liikenteessä.  Oli siis ryhmänäyttelyn vuoro.  Ja matkakavereilla oli terrierierkkari eri paikassa.  Paikalle päästiin lopulta jokainen ja myös muutkin löysivät perille. Tästä alkoikin pitkä mutta hauska ja ystävien ympäröimä päivä. Niinhän se ystävänpäivä kuuluu viettää.  Tuloksia Herma's Headland Je Veux Le Monde "Jade"  BOB baby  ja FI MVA EE MVA HU JMVA LT JMVA EE JMVA HeJW-12 JV-12 JMV-13 Chic Choix John  Murray BOB. Päivä hiukan venyi. Loppu kilpailut olivat vasta illalla viiden jälkeen.  Ja kämpille päästiin vasta illalla kasin aikaa. Mutta nälkä oli ja syömään oli lähdettävä.

Jade ottaa rennosti.
Ystävänpäiväkakku
Nesteytys toimi myös. 
Kaimani apso Iris oli vsp 
Jaden ja Lordin palkinnot  Seuraava aamu taas oli herätys 5.30. Onneksi oli pakkasilma ja koiran tassut pysyi kuivana. Päivä oli vauhdikas kun sai juosta monessa kehässä. Omat leijonat kun oli esitetty tuloksin Herma's Headland Je Veux Le Monde "Jade"  BOB baby  ja FI MVA EE MVA HU JMVA LT JMVA EE JMVA HeJW-12 JV-12 JMV-13 Chic Choix John  Murray BOS ja CACIB  WCUP-15. Oli pyörähdys mopsi kehässä apuna. Sekä englanninkääpiöterrieri  Jampan (Yurrugar Secret Agent) BOB, Cacib, WCUP-15. Mutta matkan kruunasi pikku neidin voitto. Herma's Headland Je Veux Le Monde "Jade"  BIS Baby. Pentuja oli paljon ja kilpailu oli kova. Tämä pikku leijona on kyllä uskomaton

Lordi BOS
Jade BIS kehäJade
Palkintoja
Minun rakas Jade 

Kuva kertoo myös neidin asenteen
BIS BABY

KIITOS RAKKAAT YSTÄVÄT IKIMUISTOISESTA YSTÄVÄNPÄIVÄ VIIKONLOPUSTA!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä meille kuuluu

Uusia tuulia

Bussimatka Jällivaara Ruotsi