Tammikuun tapahtumia.

Lordin ollessa näyttelyreisulla Outin kanssa olin minä Turun näyttelyssä töissä kehäsihteerinä.
Se on hyvin palkitsevaa olla välillä siellä ns. toisella puolella.
 Sitä oppii korista ja ihmisistä paljon uusia asioita. Mietinkin useasti itse ollessani koirien kanssa. Miksi sihteerit ovat monesti niin epäystävällisiä. Miksi näin?
Itse ainakin sihteerinä ollessa, yritin olla hymyilevä ja yrittää auttaa ja opastaa niitä jotka eivät ole näyttelyissä käyneet. Onhan siinä kiire koko ajan ja muistettavaa on paljon. Mutta onko unohtunut se oleellinen asia "näyttelyistä nauttiminen". Niin sihteereiltä, tuomareilta kuin koiranäyttelyväeltä
Ystävien seurassa viihtyminen ja nauru, ilo?
Olemmehan ns. asiakaspalvelu suhteessa  ja näin annamme käytöksellämme myös tietynlaisen kuvan meistä.
Ymmärrän kyllä, nykyään näyttelyväki maksaa korkeita ilmoittautumismaksuja ja vaativat sillä myös arvostusta. Sekä asiallista käyttäytymistä niin kanssa kilpailijoilta kun näyttelyn henkilökunnalta. Mutta miksi minä kylväisin epäystävällistä käytöstä ympärilleni jos vastakohtana on ystävällisyys kera hymyn. Nauttikaamme näyttelyistä "koko rahan edestä". Näin saadaan myös hyvä mieli vanhoille ja uusille tuleville koiraihmisille. Näin myös ne meidän rakkaat nelijalkaiset ystävämme rentoutuvat ja nauttivat näyttelyistä vielä enemmän.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estonian Winner 2015

Bussimatka Jällivaara Ruotsi

Mitä meille kuuluu