Bussimatka Jällivaara Ruotsi

27.-28.6.2015 Jällivaara KV



Matka alkoi Porista ihanan porin koiraporukan kanssa. Matkaan tällä kertaa lähti mukaan Lordi ja Jade Löwchenit.  Bussi matkailussa on se hyvä puoli, ettei itse tarvitse ajella pitkiä matkoja.  Mutta ei sitä matka kuitenkaan nukkua kun koko bussi on täysi ihania ystäviä joiden kanssa aika kuluu kuin siivillä. Yllätys että takapenkki oli taas vallattu allekirjoittanut ja Katja. Se on jo tullut traditioksi meille. Matkaan oli tekaistu Katjan kanssa pizzaa ja keitetty kahvia pulloon. Joten ei se uni niin helposti sitten tulekaan. 
Jade ja Lordi


ABC pysähdys paikkoja matkalla

matkalukemista

Ja niin vaihtui maa
Napapiiri et aika korkeella ollaan



 Niin ne maisemat vaihtui ja matka taittui. Perille Jällivaaraan saavuttiin puolen päivän tuntumaan. Ja saatiin mökit. Ilta ohjelmassa oli kauppa ja ruokailu joka oli sovittu etukäteen.
Koko mökkiseurueen koirat saivat juoksennella yhdessä ja niillähän hauskaa riitti. Kuka leikki keneksi kanssa ja lelut sai kyytiä.  Tuli siinä yksi koirakin pestyä ja laitettua valmiiksi.

  Ja niin olikin jo kaupan ja ruokailun aika. Ruokapaikassa oli tullut väärin käsitys ja meidän varaus ei ollutkaan mennyt kokin tietoon mutta hyvin he hoitivat tilanteen ja saatiin vielä jälkiruoka kaupan päälle.  Ja maisemat oli mitä parhaimmat. 

Maisemat ruokapaikasta

Ja ei kun takasi mökille laittamaan koiria kuntoon, aamun koitosta varten.  Onneksi sadetta ei näkynyt mutta viime kerrasta oppineena muistettiin että näyttelypaikka on vetinen vaikka ei sataisi.  Kun aurinko aamulla paistoi ja kaikki oli saatu valmiiksi.  Päätettiin Katjan kanassa tehdä aamulenkki ja kävellä koirien ja tavaroiden kanssa näyttelypaikalle.  Siis näyttelypaikka oli siis ihan lähellä.
Jouduimme pystyttämään kaksi leiri paikkaa kun osa koirista oli toisessa paikassa. Mutta ei se menoa haitannut.  Leijonia oli ilmoittanut 6 kolme urosta ja kolme narttua. Uroksissa oli yksi ennen meitä ja valio luokassa oli toinen uros Lordin lisäksi. Vetisestä maastosta huolimatta Lordi liikkui ja voitti urokset saaden Ruotsin sertin ja cacibin ja näin valioitui nyt myös ruotsin valioksi.  <3  Jaden vuoro ja taas neidillä oli virtaa. Kaksi muuta narttua oli vanhempia ja näin Jade jäi PN3 eli paras narttu 3. Mutta loppuhuipennus oli LORDI ROP. Ja ryhmä kehässä Lordi valittiin vielä jatkoon. 
Lordi isossa kehässä 

<3
























Ilta tunnelmia

 Päivä pysyi poutaisena koko päivän ja illalla olikin tarkoitus grillata ja paistaa lettuja yhdessä.
Kiitos Pori tarjoilusta sekä hauskasta illanistujaisista. Kyllä siinä vierähti aamuyöhön asti. 










Jade mökkitunnelmissa






















Onneksi ei ollut meillä näyttelyitä enää sunnuntaina vaan olimme siivouspartiossa.  Sunnuntai valkeni myös aurinkoisena. Ja puolilta päivää oli mökit luovutettu ja lähdettiin näyttelypaikalle kannustamaan muita bussimatkaajia. 

Pitihän sitä kokeilla miltä patsaista tuntuu 












Kehien jälkeen lähdettiin takaisin kohti kotia. Saavutuksia tuli bussimatkalaisilla ja uusia valioita monta. Joten matka kotiin meni ihania hetkiä muistellessa ja nauru raikui. Uusia ystäviä tuli taas matkan varrelta. Ja iso kiitos kuuluu meidän bussikuskeille, jotka mahdollistivat matkan onnistumisen. Ja kiitos PORI <3

Jade

Lordi




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä meille kuuluu

Uusia tuulia