Estonian Winner 2015

Niin se kesä vaan saapui ja ulkonäyttelyt on korkattu. 
Viron voittaja näyttely Tallinnassa.

Matkavarastus

Matkaan lähdettiin lauantaina puolilta päivin. Mukana lähti vain minun pikku prinsessa Jade. Ihanat matkakumppanit  Helena ja Karri, nappasivat minut kyytiin matkalta. 
Tarkoituksena oli yöpyä näyttely paikalla matkailuautossa mutta . Juuri ennen matkaa viron kennelliitto ilmoitti, ettei näyttely paikalla saisi enää yöpyä. Toimeliaiden ystävien ansioista Eestin kennelliitto järjesti näyttelypaikan vierestä parkkipaikka joka oli vartioitu 24h.
Paikalle saavuttua vihdoin kun oli nuo kaupat ensin koluttu. Niin aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Parkkipaikka oli todella vartioitu. Mies istui kopissaan 24h ja parkissa oli luksus autoja. Koirilla oli nurmikenttää vieressä ulkoilutukseen, jopa koiran kakkaroskis.  Rauhallista oli koska muita karavaraaneita meidän ja naapuri auton lisäksi ei sitten paikalle saapunut. 

Aamulla selvisi että olivat yöpyneet näyttelypaikalla että sinne olisikin saanut jäädä.
Näyttelypäivä alkoi auringon paisteessa. Josta säänherra päättikin sitten oikein kunnolla rangaista kun välillä satoi kaatamalla ja välillä tuli jopa rakeita. Mutta sää ei meitä haitannut kun oli telttoja. Ja sattui juuri Jaden kehässä oloaikana ettei satanut. Paikalla oli 6 narttua ja 3 urosta. Meillä oli tähtäimessä juniori titteli. Ja sen Jade saikin EE JW-15 , tähänkin olisimme olleet tyytyväisiä mutta tuomari tykkäsin Jadesta ja pisti pikku neidin 9kk kaikkien narttujen ykköseksi eli BB1 ja näin Jade sai myös  EE W-15 tittelin. Mutta rop kehässä sitten hävittiin Urokselle ja oltiin BOS. Mutta Kaikki tämä ja Herma's Headland Je Veux Le Monde "Jade" oli vasta 9kk ikäinen.
Herma's Headland Je Veux Le Monde "Jade"
Näillä titteleillä oli hyvä lähteä kotiin JKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä meille kuuluu

Uusia tuulia

Bussimatka Jällivaara Ruotsi