Juhannus koiranäyttelyissä.

Luige Harjumaa Estonia.

”Apua” moni ajattelee tässä kohtaa. Eikö ole muuta elämää kuin koiranäyttelyt.  Juhannuksena koiranäyttelyihin. Mutta niin se vaan on hyvät rakkaat ihmiset. Intohimo on se joka sanelee mitä teen ja milloin. Ja intohimoni on koiranäyttelyt. Toinen vaihtoehto olisi ollut kotona. Joten ei ollut vaikea valinta.  Ja kun tiedossa oli mukavaa seuraa samanhenkisessä porukassa matkailuautoilla. Poikkeus juhannukseen vain se, että järvi ei ole vieressä ja päivä menee näyttelyissä.
Lähdimme hyvissä ajoin perjantaina jo matkaan jotta ehditään varmasti saamaan hyvät paikat.  
Aurinko paistoi kun Tallinnaan saavuttiin. Kauppojen kautta kierrettyä, saavuimme näyttelypaikalle. 

Paikalla ei ollut vielä ketään joten saimme hyvät paikat. Sää vaihteli auringon paisteesta, pieneen vesisateeseen.  Ja kuten juhannukseen kuuluu illalla sai kaivaa villasukat jalkaan.  Jade oli kuin vanha karavaarani otti heti yhden sohvan omakseen.

Jade karavaanari kaikkien kaveri
Tyypillinen juhannus pukeutuminen 
Juhannuskokko 
Ensimmäinen näyttelypäivä alkoi vesi sateessa.  Jade oli virtaa täysi ja vauhtia riitti kesässä hiukan liikakin. Mutta sai kuitenkin Juniori sertin, ROP juniori ja oli paras narttu 2.  Isoa kehää odotellessa alkoi aurinkokin hiukan pilkottaa.  Iso kehä meni jo rauhallisemmalla tahdilla ja näin päästiin jatkoon Bis Jun kehässä. Mutta sijoitusta ei tullut.


Seuraava aamu alkoikin sitten auringon paisteessa.  Ja tällä kertaa Jaden vauhti kehässä oli normaali J  ja näin saatiin jun serti,ROP jun ja ROP ja tämä oli kolmas jun serti  joka  myöhemmin vahvistetaan viron juniori valioksi.  Isossa kehässä oli jo kuuma ja junnuja oli paljon. Rotu kehässä arvostellut tuomari oli Bis juniori tuomari. Päästiin jatkoon siitä se jännitys alkoi kun ympäriltä valittiin koiria. Kuinka kävikään, tuomari valitsi Jaden  BIS 1 JUN <3. Tämäkin olisi jo riittänyt.  Mutta ryhmä kilpailussa tuomari valitsi jatkoon ja sijoitus oli RYP4. Voi miten onnellinen olenkaan tästä pikku leijona tytöstä.  Ja mitä huikeinta matka seuralaiset saivat pokata BIS 2 sijan eli kyllä oli mitä mahtavin Juhannus. Kiitos KK <3 

BIS JUN
RYP 4


Juhannuksen saldo meidän retkikunnalla

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä meille kuuluu

Uusia tuulia

Bussimatka Jällivaara Ruotsi